Kód
superior franciaágyas rész 1 kép

superior apartman

(maximum 4 személy személy tartózkodhat benne)
No availability for the selected dates
Fürdőkádas fürdőszoba Kábeltévé Ventilátor Kávéfőző Felszerelt konyha
A superior apartman egy külön-bejáratú lakás a szállásadó házának kertszintjén, mely mely mellett külön kertrészben tavasztól-őszig kerti asztal székekkel és napernyővel vannak elhelyezve kellemesen szeparáltan. Az apartman belül egy nagy hálótérrel rendelkezik -mely függönnyel ketté válaszható- és 4 fő elhelyezésére alkalmas (a franciaágyon 2 fő a kanapén összecsukva a 3.-ik fő mely, franciaággyá nyitva 4.fő elhelyezése is alkalmas). Ebben az apartmanban a konyha-étkező külön helyiség, a konyharész felszerelt, az étkezőrész pedig 4 fős. Az apartmanhoz kádas fürdőszoba tartozik bidet-el, valamint külön WC is része az apartmannak.
Show More
Hide
studio apartman nagyobb szoba kép 1.

studio apartman

(maximum 5 személy személy tartózkodhat benne)
No availability for the selected dates
Erkély Fürdőkádas fürdőszoba Kábeltévé Ventilátor Kávéfőző
A studio apartman egy külön bejáratú lakás a szállásadó házában. Külön kertrésszel rendelkezik. E kertrészben tavasztól-őszig kerti asztal székekkel és napernyővel van elhelyezve. Az elkülönülés lehetőségét is teljességgel biztosítja. Az apartman két szobával max. 5 fő részére ad elhelyezési lehetőséget. Az apartman belül kétszintes. A földszinten a kertkapcsolatos felszerelt konyha-étkező található a belső lépcsön elérhető emeleti részen két szoba (egyikhez erkély is tartozik) és a tágas kádas fürdő-WC található, melyek közlekedőből nyílnak. Két fő igénybevételénél az apartmant egy hálóval benne franciaággyal kínáljuk, három-öt fő részére két hálóval.
Show More
Hide
privilege szoba 1.kép

privilege apartman

(maximum 5 személy személy tartózkodhat benne)
No availability for the selected dates
Fürdőszoba zuhannyal Kábeltévé Ventilátor Kávéfőző Felszerelt konyha
A privilege apartman lényegében egy különálló vendégház a szállásadó kertjében. Külön kertrésszel rendelkezik. A kertrészben ősztől-tavaszig kerti asztal székekkel és napernyővel. Az elkülönülés lehetőségét is biztosítja. Ez két hálórésszel 2-5 fő részére ad elhelyezési lehetőséget. Két fő igénybevételénél a külön háló nélkül egy franciaággyal kínáljuk, három-öt fő részére külön hálóval együtt. A külön háló alapból két szólóággyal rendelkezik (melyek franciaággyá összetolhatóak) a harmadik és negyedik fő részére. Öt főre való igény esetén egy kinyitható vendégágyat helyezünk a külön hálóban. Az apartman a nagyobbik szobában kialakított amerikai konyha-étkezővel rendelkezik. A fürdő tágas helyiség zuhanykabinnal, modóval, WC-el.
Show More
Hide
Classic apartman nagyobb szoba kép 1.

classic apartman

(maximum 5 személy személy tartózkodhat benne)
No availability for the selected dates
Fürdőszoba zuhannyal Kávéfőző Felszerelt konyha Íróasztal Íróasztali lámpa
A classic apartman egy külön bejáratú lakás a szállásadó házában. Külön kertrésszel rendelkezik. E kertrészben tavasztól-őszig kerti asztal székekkel és napernyővel van elhelyezve. Az elkülönülés lehetőségét is teljességgel biztosítja. Az apartman két szobával max. 6 fő részére ad elhelyezési lehetőséget. Az apartman belül két szobát tartalmaz, továbbá közlekedőt, zuhanyozó kabinos fürdő-WC-t, valamint kertkapcsolatos konyha-étkezőt a bejárattal. Két fő igénybevételénél egy szobával benne franciaággyal, három-hat fő részére két szobával kínáljuk az apartmant.
Show More
Hide
RESERVATION SUMMARY
Bejelentkezés: 14.08.2022 » Kijelentkezés: 15.08.2022 (1 Éjszaka)
Válassza ki a szobát
-
0
Összesen: 0 Ft
Kód
Click for hotel map

Visegrád Fő utca 100. Visegrád Magyarország
Official Website
Best price guaranteed
Direct communication with the hotel
Free cancellation alternatives
powered by Reseliva
Válassza ki a szobát